Cele mai elegante tendinte in materie de barba

Cele mai elegante tendinte in materie de barba

Fiecare bărbat se simte cel mai confortabil și mai încrezător atunci când aspectul îi reflectă personalitatea, care, de cele mai multe ori, este reprezentată prin barbă. Deși tendințele părului facial fluctuează enorm, adesea declanșate de vedete, filme și social media, 2020 este anul în care bărbații își arată cu mândrie barba.

Barba este un accesoriu suprem de stil pentru bărbați. Când vine vorba de păr, apar în mod constant noi tendințe. Acestea nu se referă doar la părul de pe cap, ci includ și barba și rareori părul feței a fost atât de elegant ca anul acesta. Părul facial nu este doar un adjuvant la aspectul general, ci și o expresie a interiorului tău. În prezent, singura întrebare pe care un bărbat trebuie și-o pună în ceea ce privește barba este ce stil trebuie aibă. Iar pentru aceasta avem noi un răspuns. Iată o listă cu cele mai hot trenduri în materie de barbă pentru această toamnă.

1. Mustața

Lucrul care ne place cel mai mult la mustață este arată grozav, indiferent de vârstă. În acest sezon, mustața clasică are parte de o revenire în tendințe. Fie o preferi mai lungă sau mai scurtă, trebuie ai grijă  fie tunsă întotdeauna corect.

Cele mai elegante tendinte in materie de barba

2. Barba scurtă

Acest stil este deja un clasic în lumea bărbierilor. Barba de trei zile crește rapid și arată grozav. Nu sunt multe bărbi care arate atât de îndrăznețe și relaxate. Deși acest stil pare casual și neîngrijit, totuși necesită un pic de efort pentru a-l obține. Dacă părul tău facial este fragil și își pierde rapid forma, nu va fi nevoie de mult pentru ca acesta pară „ciufulit”. De aceea, trebuie ca barba să fie tunsă frecvent pentru a-i menține linia corectă.

Cele mai elegante tendinte in materie de barba

3. Full beard

Pentru unii bărbați, creșterea unei bărbi groase și pline a devenit ceva asemănător unui graal sfânt. Dar, din păcate, nu toți bărbații se pot bucura de acest tip de barbă, deoarece este nevoie de o creștere completă a părului facial, fără lacune. Dar dacă ai fost binecuvântat cu aceste caracteristici, atunci nu ezita optezi pentru acest stil!

Cele mai elegante tendinte in materie de barba


Text: Andrada Arsenie