Beneficiile Vitaminei C pentru ten

Beneficiile Vitaminei C pentru ten

Puține ingrediente cuprind o varietate largă de beneficii pentru ten, precum iluminarea tenului, protejarea acestuia împotriva agresorilor externi și diminuarea semnelor de îmbătrânire, așa cum cuprinde Vitamina C.

Iată tot ce trebuie să știi despre beneficiile Vitaminei C pentru ten, cum să alegi cea mai bună formulă și când se aplică. Pregătește-te să strălucești!

Ce este Vitamina C?

Vitamina C este o vitamină care nu este produsă în mod direct de organism. Singura opțiune de a te bucura de ea este prin suplimente sau printr-o dietă bogată în citrice, cum ar fi portocalele sau lămâile. Vitamina C este un nutrient esențial în repararea țesuturilor și în producția enzimatică a diferiților emițători. Cu toate că ne putem apropia de un aport sănătos de Vitamina C, pielea se bucură de beneficiile sale mult mai mult atunci când este aplicată local versus atunci când este ingerată printr-un supliment oral sau fructe.

Care sunt beneficiile Vitaminei C?

Pe scurt? O grămadă de beneficii. În primul rând, Vitamina C promovează producția de colagen, care are potențialul de a îngroșa derma, de a diminua liniile fine și a transforma pielea într-una luminoasă și tânără. În plus, Vitamina C este un antioxidant, ceea ce înseamnă că protejează celulele pielii de deteriorarea radicalilor liberi, cauzată de expunerea la razele UV. De asemenea, inhibă producția de melanină în piele, ceea ce ajută la micșorarea hiperpigmentării și a petelor maronii, uniformizează nuanța pielii și sporește strălucirea pielii.

Cum se aplică Vitamina C?

Aplicați Vitamin C, folosind un serum dimineața, după curățare și  înainte de a aplica crema hidratantă și protecția solară. Tot ce trebuie să mai faci este să ai răbdare pentru că rezultatele vor apărea în timp, de la 6 la 8 săptămâni după folosire. Dacă vă confruntați cu o piele sensibilă, efectuați mai întâi un test pentru piele deoarece aciditatea ridicată poate fi iritantă.

Mai jos vă prezentăm produsele noastre preferate ce conțin Vitamina C, pe care le puteți achiziționa pe getts.shop:

  1. Serul cu Vitamina C pentru ten, Skeyndor Power C+

Antiox Glowing Serum 12,5% Vitamin C este un ser cu acțiune antioxidantă triplă. Conținutul ridicat de Vitamina C acționeaza ca un scut împotriva îmbătrânirii tenului, îmbunătățește producția de colagen. Unifică petele și oferă luminozitate tenului.

Beneficiile Vitaminei C pentru ten

2.  Emulsie energizantă pentru piele mixtă și grasă, SPF 15

Emulsia Energizanta Power C+ Energizing Emulsion de la Skeyndor este o cremă de zi inovatoare special concepută pentru tenul mixt și gras. Formula concentrată în antioxidanți acționează ca un scut împotriva vătămărilor produse de soare, mărește producția de colagen și are un efect inhibitor al melanogenezei cu ușor efect de albire a petelor și a micilor discromii. Vitamina C are rolul de a preveni apariția prematură a semnelor de îmbătrânire. La nivelul pielii, are o acțiune anti-radicali liberi, protejând împotriva radiațiilor ultraviolete.

Beneficiile Vitaminei C pentru ten

  3. Crema contur ochi 

Crema pentru conturul ochilor cu vitamina C de la Skeyndor are un efect de luminozitate asupra pielii. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, crema Eye Contour atenuează cearcănele și micile cute, decongestionează pleoapele și pungile de sub ochi.

 

Beneficiile Vitaminei C pentru ten

 

4. Concentrat de Vitamina C 

Tratamentul intensiv Pure C Concentrate este special conceput pentru recăpătarea luminozității și strălucirii tenului. Compoziția concentrată de acid ascorbic garantează îmbunătățirea rapidă a aspectului, datorită puterii de pătrundere a ingredientelor în profunzime și a efectului de revitalizare și reîmprospătare.

Text: Mihaela Tudorache